18 USC 2257


LABAMICA.com nu este un producător (primar sau secundar) al oricărui conținut găsit pe site (LABAMICA.com). În ceea ce privește înregistrările conform 18 USC 2257 pentru orice conținut găsit pe acest site, vă rugăm să vă adresați solicitarea către site-ul pentru care a fost produs conținutul.

LABAMICA.com este un site de partajare a videoclipurilor în care permite încărcarea, partajarea și vizualizarea generală a diferitelor tipuri de conținut pentru adulți și, deși LABAMICA.com face tot ce poate cu verificarea conformității, este posibil să nu fie 100% precisă.

LABAMICA.com respectă următoarele proceduri pentru a asigura conformitatea:

Pentru asistență suplimentară și/sau informații în găsirea site-ului original al conținutului, vă rugăm să contactați conformitatea LABAMICA.com prin metoda de contact.

LABAMICA.com permite marcarea conținutului ca inadecvat În cazul în care orice conținut este marcat ca fiind ilegal, ilegal, hărțuitor, dăunător, jignitor sau din alte motive, LABAMICA.com îl va elimina de pe site fără întârziere.

Utilizatorii LABAMICA.com care întâlnesc astfel de conținut sunt rugați să-l semnaleze ca nepotrivit prin contact la adresa noastra de e-mail: dmca@LABAMICA.com.

Solicitând tuturor utilizatorilor să aibă vârsta de 18 ani pentru a încărca videoclipuri.La încărcare, utilizatorul trebuie să verifice conținutul; asigurați-vă că are 18 ani; certifică faptul că ține evidența modelelor din conținut și că acestea au peste 18 ani.